Ontmoet het team!

Hieronder stellen onze medewerkers zichzelf aan jullie voor.

Steve en Sandra Scheunis

 

Beste klanten, we zijn geen S&S of All in 1 Solutions. We werken voor dezelfde bedrijven. We geven elke dag alles wat kunnen, het is een genoegen om elkaar te helpen! Dank u voor het in ons&team gestelde vertrouwen...

Hania Staroojciec

 

Hallo, mijn naam is Hania en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Breskens in een klein huis. Ik hou van mijn werk vanwege de coole sfeer gecreëerd door werknemers en bazen. Schoonmaken in leuk gezelschap is puur plezier. Iedereen is behulpzaam en werk is op zichzelf niet moeilijk.

Sylwia Gadomska (links op de foto)

 

Hallo, mijn naam is Sylwia en ik woon in IJzendijke met mijn man en 3 kinderen. Als het gaat om werken bij S&S, passen de omstandigheden goed bij mij. De bazen zijn erg veeleisend en tegelijkertijd begripvol. Werkuren zijn gemakkelijk te combineren met het dagelijks leven en de behoeften van een moeder te zijn.

Kordian Wasik

 

Hallo mijn naam is Kordian, ik ben 21 jaar oud en ik woon in IJzendijke. Ik hou van mijn werk omdat ik heel graag voor netheid zorg, en daarom werk ik graag in deze branche.

Natalia Bogdanska

 

Ik ben Natalia en ben altijd geïnteresseerd geweest in cosmetica, die vergelijkbare eisen stelt als het gaat om reiniging en een gevoel van uniekheid. Om een ​​hoge standaard van hygiëne te garanderen, moeten gedetailleerde reinigingsprocedures worden gevolgd.  Ik hou echt van deze beroepen, omdat ze met dezelfde standaardactiviteiten beginnen en beide de voorkeur geven aan welzijn.